CONTACT

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Neemt u gerust contact met ons op! Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord.

Wij zijn per telefoon dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 op:

0592-747627
of bij geen gehoor 06-4896 9176

24/7 per e-mail: office@dwhuisontruiming.nl

derk-siebbeles

DERK SIEBBELES

  • * verplicht veld
  • * verplicht veld

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Neemt u gerust contact met ons op! Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord.

Wij zijn per telefoon dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 op:

06-48969176 of 0592-747627

24/7 per e-mail: office@dwhuisontruiming.nl

derk-siebbeles

DERK SIEBBELES

ERVARINGEN MET DW HUISONTRUIMING

Lia Abbes

In goed overleg afspraken kunnen maken. Alles werd professioneel uitgevoerd, binnen de geplande tijd (en kosten). Met aandacht voor het scheiden van afval. Zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Conny Darwinkel

Heel tevreden!
Als opruimcoach heb ik de hulp van DW Huisontruiming ingeschakeld.
Zij hebben werk verzet wat mijn cliënte en ik nooit zelf hadden kunnen doen.
In no time hebben zij een piano, een koelkast en een immense berg planken/palen/tuinhout afgevoerd.
Mijn cliënte is vreselijk blij met het resultaat. En ik ook!
Een volgende keer zal ik DW Huisontruiming zeker weer bellen.

PAK de Balans Stadskanaal

DW Huisontruiming heeft voor een cliënt van PAK de Balans Stadskanaal op zeer korte termijn een huisontruiming kunnen realiseren. De ontruiming verliep nog sneller dan in eerste instantie werd gedacht. De woning is heel erg netjes achtergelaten en het contact met DW Huisontruiming was erg aangenaam en correct.

DJ

Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.

MV

Ik zat erg omhoog dus was heel blij met jullie hulp. Hiervoor dank.

JWB

Dank voor de correcte afhandeling!

Yo

Vandaag ben ik met Actium door de woning geweest. Het was binnen 5 minuten bekeken zo goed was gelijk de eerste indruk. Alles is in prima staat achter gelaten waardoor wij van de verhuurder geen kosten meer doorberekend krijgen.

Dus onze complimenten voor jouw keurige ontruiming met kosten die heel erg meevielen hoorde ik van mijn zus.

AK

Bedankt voor de correcte afhandeling van de verhuizing en de ontruiming in Vledder. Echt heel fijn, hoe het allemaal verlopen is.

Ronald Vos

In twee fases heeft Derk het huis van mijn overleden moeder leeggehaald. Eerst mbt foto’s voor de verkoop. Later nadat het huis verkocht was en alles verder leeg moest. Derk en zijn mensen hebben ons werkelijk ontzorgd. Alles vlot, conform afspraak en een heldere, transparant opgestelde factuur. In een periode van afscheid nemen en afronden is het erg fijn om zo een professioneel bedrijf in te kunnen schakelen. Dank!

B.M.

Goedenavond, heb net nog even de laatste dingen opgehaald en natuurlijk nog even binnen gekeken. Ben hartstikke tevreden, heel netjes gedaan!! Ben blij dat ik het door jullie heb laten doen! Nu hopen dat de eindcontrole ook zo positief over het gedane werk is. Aan jullie heeft het in ieder geval niet gelegen. Dank! Met vriendelijke groet B.M.

Bertus Goudriaan

Kan wel zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met DW Huisontruiming. Werken erg hard en zijn zeer sympathiek. Weten waar ze over praten en eigenlijk heb je er geen omkijken naar. Maw....een dikke 10.

R.K.

Wij willen jullie hartelijk danken voor de leegruimen van moeder’s appartement. We zijn heel tevreden over het geleverde werk. Dank daarvoor! Jullie hebben het echt gemakkelijker gemaakt voor ons.

Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet R.K.

L.S.

Een hele snelle en goede service! Wij zijn dik tevreden

s.k. perdok

Op 1 november heeft DW Huisruiming mijn appartement ontruimd.

CvD

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de ontruiming en het prima veeg schoon opleveren van het appartement van mijn moeder.

Mw Kers

Het gehele werk werd met kennis van zaken tot volle tevredenheid uitgevoerd binnen de tijdsperiode en prijs die vooraf waren overeengekomen. Zit je met het probleem van huisontruiming dan is mijn ervaring dat dit bedrijf een betrouwbare oplossing kan bieden.

Frank

Prima ontruiming. Alles afgevoerd en klaar voor de volgende bewoners.

BF

Goed werk, die lui van Derk Werk. In 1 dag het hele huis leeggehaald en alles grondig en netjes afgewerkt. Ook gezien de gunstige tarieven: Een aanrader!

Peter

Met Derk komt het goed. Ik kan hem iedereen aanraden.

R

Prima ontruiming, niets dan lof!

Annelies

Bedankt voor de goede hulp en fijne samenwerking! De verhuizing van onze broer kwam onverwacht en dankzij DerkWerk is de oude woning keurig op tijd en heel netjes leeg opgeleverd. Nogmaals dank!

Frouke

Nooit geweten dat er een bedrijf was die in moeilijke tijden je tot grote steun en hulp kunnen zijn bij het leeghalen van het huis van een dierbare. Het was een fijne samenwerking met een integer iemand. Nogmaals dank daarvoor.

Marjon

Ondanks een vervelende aanleiding was de samenwerking met DerkWerk een heel prettige ervaring. professioneel en discreet. alles kan in overleg en geen moeite was teveel.

DW HUISONTRUIMING

Adres: Asserstraat 27, 9451 AB Rolde
Telefoon: 0592 - 747 627
Bij geen gehoor: 06 - 48 969 176

KvK: 58772502

office@dwhuisontruiming.nl

© 2013 - 2020 DWHuisontruiming.nl