EEN WONING ONTRUIMEN

EN INBOEDEL VERWIJDEREN IN DRENTHE

IVECrenault

DW HUISONTRUIMING

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning in Drenthe? DW huisontruiming helpt u graag met het leeghalen en opruimen. Het ontruimen van een huis is vaak zwaar werk en kost veel tijd en energie. Daarom helpen wij u graag, met onze professionele woningontruiming hulp is het zwaarste werk zo geregeld.

Benieuwd hoe DW huisontruiming u het best kan helpen? Maak een afspraak voor het gratis intakegesprek in de leeg te halen woning zodat wij uw wensen en de mogelijkheden kunnen inventariseren, een huisontruiming is immers maatwerk. Er zijn een aantal factoren die de prijs van het ontruimen beïnvloeden. Ten eerste is de grootte van het pand een belangrijke factor.

De tijd die wij nodig hebben om de woning leeg te halen is ook van invloed op de kosten. Tijdens het intake gesprek lopen we alles langs om een persoonlijke offerte op te stellen. Naar aanleiding hiervan sturen wij u een vrijblijvende offerte. Wij kunnen u wel een globale schatting van de kosten geven, zie hiervoor 'tarieven.'

derk-siebbeles

DERK SIEBBELES

PROFESSIONEEL EN DISCREET

Een woningontruiming is vaak nodig wanneer het u niet lukt om een woning zelf bezemschoon op te leveren. Het ontruimen van een woning kan vaak ook vervelende of emotionele omstandigheden met zich mee brengen. Een overlijden, scheiding of verhuizing kunnen verschillende redenen voor een ontruiming zijn. Wat de omstandigheden ook zijn, bij DW huisontruiming gaan we zorgvuldig met alle spullen en inboedel om.

Ook kunnen wij u helpen met andere bijzaken die bij een ontruiming komen kijken. In overleg is vrijwel alles mogelijk, denk onder andere aan:

  • Het verwijderen van vloeren
  • Muren herstellen (gaatjes dichten, spijkers verwijderen…)
  • Persoonlijke eigendommen verwijderen
  • De woning witten
  • Onderhoud en werkzaamheden in de tuin
  • De woning zal bezemschoon worden opgeleverd, tenzij anders afgesproken. In overleg is bijna alles mogelijk, voor meer informatie zie 'diensten.'

HULP BIJ ONTRUIMEN

Wanneer u hulp nodig heeft bij het ontruimen van een pand in Drenthe helpen wij u graag. Het leeghalen van een woning gebeurt op een discrete en professionele wijze. Bovendien is vrijwel alles mogelijk in overleg, van het sorteren van persoonlijke eigendommen tot kleine herstellingen van de woning.

Bovendien werken wij samen met verschillende partijen zodat de inboedel op een goede plek terecht komt. Wij hebben een nauwe samenwerking met Veilinghuis Methusalem. Mochten er waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn, dan bestaat de mogelijkheid deze te laten taxeren en op de veiling aan te bieden.

gratis-intake

OVER DW HUISONTRUIMING

DW Huisontruiming verzorgt op een discrete en professionele wijze het leegruimen en bezemschoon opleveren van woningen. Voor velen een welkome en ontzorgende dienst. Veelal gebeurt dit in situaties van overlijden, wanneer bijvoorbeeld de nabestaanden geen tijd hebben voor het ontruimen, ver weg woning, of simpelweg als er geen nabestaanden zijn.

Wij willen nabestaanden ontlasten van het werk dat een huisontruiming met zich meebrengt, zij hebben immers genoeg andere zaken te regelen. Door onze nauwe samenwerking met Veilinghuis Methusalem kunnen waardevolle spullen eventueel worden aangeboden op een veiling.

Woningontruimingen zijn maatwerk. In het gratis intakegesprek kunnen we alle mogelijkheden en wensen met u bespreken. Ook diensten ter afwerking van de woning behoren tot de mogelijkheid.

VEELGESTELDE VRAGEN

Een huis ontruimen is vaak een emotionele gebeurtenis en vraagt om zorgvuldigheid en discretie, maar vooral ook om een goed gevoel bij diegene die de woning gaat leegruimen. Veelal ontruimen wij woningen in geval van overlijden. De nabestaanden hebben in deze periode al zoveel te regelen. Discreet, netjes en respectvol omgaan met de goederen, maar juist ook met de situatie zelf, daar staan wij om bekend.

Deze werkwijze geeft veel van onze opdrachtgevers rust en daarom passen we bij elkaar. Uiteraard ontruimen wij ook in geval van verhuizing, hoarding of voor verhuurders en executeurs.

Schakel ons in voor het leegruimen van woningen in Drenthe, Friesland en Groningen, waarbij wij een werkgebied van ca. 50km rondom Assen aanhouden. Hier weten wij de wegen voor het afval, maar juist ook voor de goede spullen, goed te bewandelen. Ligt de woning die ontruimd moet worden niet in deze gebieden, neem contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is!

Een woningontruiming is maatwerk en daarbij spelen diverse factoren een rol. Wilt u weten wat de ontruiming van uw woning kost? Wij komen vrijblijvend langs voor een gratis intakegesprek in de betreffende woning. We maken kennis met elkaar, bespreken uw wensen en bepalen op basis van dat gesprek de kosten voor de ontruiming.

Om u alvast een globaal idee te geven, een gemiddelde ontruiming zit tussen de € 600,- en € 950,-. De beslissing is vervolgens aan u. Wij denken met u mee en nemen u het zware werk graag uit handen.

Een woning ontruimen is altijd een persoonlijke aangelegenheid. Daarom spreken we als eerste af in de te ontruimen woning voor een gratis intakegesprek. Uw wensen staan voorop en wij kijken naar de mogelijkheden. Na dit intakegesprek krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Voelt het voor u goed? Dan handelen wij graag uw zaken af en leveren de woning bezemschoon op.

Het leeghalen van een woning doen we op een discrete en persoonlijke wijze. Alles goederen worden meteen afgevoerd, er komt dus geen container voor de deur te staan waar alle spullen in te zien zijn. Persoonlijke zaken verhandelen we niet met derden. Sterker nog, we maken regelmatig nabestaanden blij met waardevolle persoonlijkheden waarvan zij het bestaan niet meer wisten.

ERVARINGEN MET DW HUISONTRUIMING

DJ

Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.

MV

Ik zat erg omhoog dus was heel blij met jullie hulp. Hiervoor dank.

JWB

Dank voor de correcte afhandeling!

Yo

Vandaag ben ik met Actium door de woning geweest. Het was binnen 5 minuten bekeken zo goed was gelijk de eerste indruk. Alles is in prima staat achter gelaten waardoor wij van de verhuurder geen kosten meer doorberekend krijgen.

Dus onze complimenten voor jouw keurige ontruiming met kosten die heel erg meevielen hoorde ik van mijn zus.

AK

Bedankt voor de correcte afhandeling van de verhuizing en de ontruiming in Vledder. Echt heel fijn, hoe het allemaal verlopen is.

Ronald Vos

In twee fases heeft Derk het huis van mijn overleden moeder leeggehaald. Eerst mbt foto’s voor de verkoop. Later nadat het huis verkocht was en alles verder leeg moest. Derk en zijn mensen hebben ons werkelijk ontzorgd. Alles vlot, conform afspraak en een heldere, transparant opgestelde factuur. In een periode van afscheid nemen en afronden is het erg fijn om zo een professioneel bedrijf in te kunnen schakelen. Dank!

B.M.

Goedenavond, heb net nog even de laatste dingen opgehaald en natuurlijk nog even binnen gekeken. Ben hartstikke tevreden, heel netjes gedaan!! Ben blij dat ik het door jullie heb laten doen! Nu hopen dat de eindcontrole ook zo positief over het gedane werk is. Aan jullie heeft het in ieder geval niet gelegen. Dank! Met vriendelijke groet B.M.

Bertus Goudriaan

Kan wel zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met DW Huisontruiming. Werken erg hard en zijn zeer sympathiek. Weten waar ze over praten en eigenlijk heb je er geen omkijken naar. Maw....een dikke 10.

R.K.

Wij willen jullie hartelijk danken voor de leegruimen van moeder’s appartement. We zijn heel tevreden over het geleverde werk. Dank daarvoor! Jullie hebben het echt gemakkelijker gemaakt voor ons.

Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet R.K.

L.S.

Een hele snelle en goede service! Wij zijn dik tevreden

s.k. perdok

Op 1 november heeft DW Huisruiming mijn appartement ontruimd.

CvD

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de ontruiming en het prima veeg schoon opleveren van het appartement van mijn moeder.

Mw Kers

Het gehele werk werd met kennis van zaken tot volle tevredenheid uitgevoerd binnen de tijdsperiode en prijs die vooraf waren overeengekomen. Zit je met het probleem van huisontruiming dan is mijn ervaring dat dit bedrijf een betrouwbare oplossing kan bieden.

Frank

Prima ontruiming. Alles afgevoerd en klaar voor de volgende bewoners.

BF

Goed werk, die lui van Derk Werk. In 1 dag het hele huis leeggehaald en alles grondig en netjes afgewerkt. Ook gezien de gunstige tarieven: Een aanrader!

Peter

Met Derk komt het goed. Ik kan hem iedereen aanraden.

R

Prima ontruiming, niets dan lof!

Annelies

Bedankt voor de goede hulp en fijne samenwerking! De verhuizing van onze broer kwam onverwacht en dankzij DerkWerk is de oude woning keurig op tijd en heel netjes leeg opgeleverd. Nogmaals dank!

Frouke

Nooit geweten dat er een bedrijf was die in moeilijke tijden je tot grote steun en hulp kunnen zijn bij het leeghalen van het huis van een dierbare. Het was een fijne samenwerking met een integer iemand. Nogmaals dank daarvoor.

Marjon

Ondanks een vervelende aanleiding was de samenwerking met DerkWerk een heel prettige ervaring. professioneel en discreet. alles kan in overleg en geen moeite was teveel.

DW HUISONTRUIMING

Adres: Hoofdstraat 1C, 9451 BA Rolde
Telefoon: 0592 - 747 627
Bij geen gehoor: 06 - 48 969 176

KvK: 58772502

office@dwhuisontruiming.nl

© 2013 - 2024 DWHuisontruiming.nl