WIJ WERKEN GRAAG SAMEN

DW Huisontruiming werkt samen met de volgende partijen:

Methusalem

Wij hebben een nauwe samenwerking met Veilinghuis Methusalem. Indien er waardevolle spullen in de woning aanwezig zijn, bestaat de mogelijkheid deze te laten taxeren en eventueel aan te bieden op een veiling.

Voor meer informatie over Veilinghuis Methusalem en haar veilingen.

www.methusalem.nl

hippe kringloop

De Hippe Kringloop is onderdeel van Beeworkz. Beeworkz biedt werktrajecten en arbeidsmatige dagbesteding aan in de branche detailhandel en horeca. De Hippe Kringloop wordt gerund door het team van Beeworkz waarbij iedereen een eigen rol en functie heeft passend bij zijn of haar eigen traject.

De Hippe Kringloop staat voor kansen zien en benutten voor zowel mens, maatschappij en milieu. Hippe Kringloop creëert werkplekken en levert een duurzame bijdrage aan het milieu door ingekomen spullen een tweede leven te geven of te recyclen tot een nieuw bruikbaar product.

www.hippekringloop.nl

daat-drenthe-kringloop

Daat-Drenthe gelooft erin dat iedereen mee kan doen. Daarom heeft Daat-Drenthe programma’s ontwikkeld die het hoogst haalbare in een persoon naar boven halen. Dit doen wij door mensen te ondersteunen en te begeleiden op een professionele manier. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zo zelfstandig mogelijk te laten werken op een manier die bij hun past.

Tuin- & kringloopwinkel Calendula is een levendige en veelzijdige winkel waar u terecht kunt voor onder andere bloemen, planten en kado & sfeerartikelen.
Daarnaast is een deel van onze winkel ingericht als kringloopwinkel voor de verkoop van brocante en tweedekans artikelen.
Tuin- & kringloopwinkel Calendula heeft een eigen kwekerij met een Pluktuin en onze groenploeg voorziet in de aanleg van tuinen en tuinonderhoud.

www.daat-drenthe.nl

SYMPANY

Voor alle spullen zoeken wij natuurlijk een goede, duurzame bestemming. Zo brengen wij goed textiel naar de Sympany containers. Sympany is ontstaan per 2015 via een fusie tussen KICI en Humana. Van een klein gebaar maken zij een groot verschil. Dat doen ze door kleding en overig textiel in te zamelen in tal van Nederlandse gemeenten en bij winkeliers. Het geld dat zij hiermee verdienen gaat via Sympany naar projecten die bijdragen aan een betere balans tussen mens, milieu en meerwaarde.

www.sympany.nl

logo_gg

Bruikbaar gereedschap brengen wij naar inzamelpunten van Gered Gereedschap. Wereldwijd leven honderden miljoenen mensen in armoede. Gered Gereedschap vindt dat iedereen op de wereld recht heeft op een zelfstandig bestaan en zet zich daarom in om de levensomstandigheden van deze mensen te verbeteren. Gered Gereedschap werkt hierbij vanuit een praktische instelling en gelooft dat concrete oplossingen grote veranderingen teweeg kunnen brengen.

www.geredgereedschap.nl

WIJ ZIJN OOK SPONSOR VAN DE OVVR EN DE HVA

ERVARINGEN MET DW HUISONTRUIMING

DJ

Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.

MV

Ik zat erg omhoog dus was heel blij met jullie hulp. Hiervoor dank.

JWB

Dank voor de correcte afhandeling!

Yo

Vandaag ben ik met Actium door de woning geweest. Het was binnen 5 minuten bekeken zo goed was gelijk de eerste indruk. Alles is in prima staat achter gelaten waardoor wij van de verhuurder geen kosten meer doorberekend krijgen.

Dus onze complimenten voor jouw keurige ontruiming met kosten die heel erg meevielen hoorde ik van mijn zus.

AK

Bedankt voor de correcte afhandeling van de verhuizing en de ontruiming in Vledder. Echt heel fijn, hoe het allemaal verlopen is.

Ronald Vos

In twee fases heeft Derk het huis van mijn overleden moeder leeggehaald. Eerst mbt foto’s voor de verkoop. Later nadat het huis verkocht was en alles verder leeg moest. Derk en zijn mensen hebben ons werkelijk ontzorgd. Alles vlot, conform afspraak en een heldere, transparant opgestelde factuur. In een periode van afscheid nemen en afronden is het erg fijn om zo een professioneel bedrijf in te kunnen schakelen. Dank!

B.M.

Goedenavond, heb net nog even de laatste dingen opgehaald en natuurlijk nog even binnen gekeken. Ben hartstikke tevreden, heel netjes gedaan!! Ben blij dat ik het door jullie heb laten doen! Nu hopen dat de eindcontrole ook zo positief over het gedane werk is. Aan jullie heeft het in ieder geval niet gelegen. Dank! Met vriendelijke groet B.M.

Bertus Goudriaan

Kan wel zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met DW Huisontruiming. Werken erg hard en zijn zeer sympathiek. Weten waar ze over praten en eigenlijk heb je er geen omkijken naar. Maw....een dikke 10.

R.K.

Wij willen jullie hartelijk danken voor de leegruimen van moeder’s appartement. We zijn heel tevreden over het geleverde werk. Dank daarvoor! Jullie hebben het echt gemakkelijker gemaakt voor ons.

Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet R.K.

L.S.

Een hele snelle en goede service! Wij zijn dik tevreden

s.k. perdok

Op 1 november heeft DW Huisruiming mijn appartement ontruimd.

CvD

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de ontruiming en het prima veeg schoon opleveren van het appartement van mijn moeder.

Mw Kers

Het gehele werk werd met kennis van zaken tot volle tevredenheid uitgevoerd binnen de tijdsperiode en prijs die vooraf waren overeengekomen. Zit je met het probleem van huisontruiming dan is mijn ervaring dat dit bedrijf een betrouwbare oplossing kan bieden.

Frank

Prima ontruiming. Alles afgevoerd en klaar voor de volgende bewoners.

BF

Goed werk, die lui van Derk Werk. In 1 dag het hele huis leeggehaald en alles grondig en netjes afgewerkt. Ook gezien de gunstige tarieven: Een aanrader!

Peter

Met Derk komt het goed. Ik kan hem iedereen aanraden.

R

Prima ontruiming, niets dan lof!

Annelies

Bedankt voor de goede hulp en fijne samenwerking! De verhuizing van onze broer kwam onverwacht en dankzij DerkWerk is de oude woning keurig op tijd en heel netjes leeg opgeleverd. Nogmaals dank!

Frouke

Nooit geweten dat er een bedrijf was die in moeilijke tijden je tot grote steun en hulp kunnen zijn bij het leeghalen van het huis van een dierbare. Het was een fijne samenwerking met een integer iemand. Nogmaals dank daarvoor.

Marjon

Ondanks een vervelende aanleiding was de samenwerking met DerkWerk een heel prettige ervaring. professioneel en discreet. alles kan in overleg en geen moeite was teveel.

DW HUISONTRUIMING

Adres: Asserstraat 27, 9451 AB Rolde
Telefoon: 0592 - 747 627
Bij geen gehoor: 06 - 48 969 176

KvK: 58772502

office@dwhuisontruiming.nl

© 2013 - 2020 DWHuisontruiming.nl