ERVARINGEN MET DW HUISONTRUIMING

Vera Lieben

De flat (6e verdieping) van overleden moeder moest ontruimd worden en bezemschoon opgeleverd. Is super netjes gebeurd, kreeg zelfs complimenten van de woninginspecteur. Heel fijn samenwerken met dit bedrijf.

Jacqueline Zwaal

Prima geleverd werk!
Wij kunnen dit prettige bedrijf zeker aanbevelen!

Elena Jongman

Wegens emigratie moest ik mijn huis ontruimen. Dit is door DWhuisontruiming perfect gedaan en netjes achtergelaten. Top service. Bedankt!

Marten Hesseling

Wij zijn zeer tevreden. Ondanks de kleine woning was het toch nog een hele klus. Er moest veel gesjouwd worden via trappenhuis en straat. Ze hebben ons heel wat zorgen bespaard. Dit bedrijf beveel ik dan ook van harte aan voor een ieder die de ontruiming niet zelf kan/wil doen.

Jans en Henny Berkepies

Zeer plotseling moesten we het huis van een familielid ontruimen. Dankzij de vakkundige hulp van DWhuisontruiming is alles perfect verlopen. Dank hiervoor!

B. Meijer

Na een sterfgeval de wonjng door Derk en zijn mensen laten ontruimen. Een werkelijk verbazingwekkende, zeker in deze tijd van beloftes en nakomen, ervaring qua uitvoering en resultaat.
Binnen de afgesproken termijn een super resultaat en oplevering.
Een echte aanrader indien u een soortgelijke klus heeft.

Evert Nijhof

In de korte tijd die wij van het verzorgingshuis kregen om het appartement te ontruimen, nadat moeder was overleden de klus geklaard! Mede door dwhuisontruiming. Snel en accuraat. Vriendelijk en doeltreffend met een nette prijs....!

richard

super goed geregeld duidelijke afspraak snel en harde werkers

Annette

Professioneel, duidelijk en transparant! Echt een zorg minder bij een huisontruiming. Prettig samengewerkt!

G.M.J. STIJFHOORN

Uitstekend werk geleverd! Hartelijk dank!

Marten de Vries

Zeer professioneel
Zeer discreet
Zeer goed in het nakomen van afspraken

Martin Sikkema

Mijn moeder is verhuisd naar een verzorgingshuis en haar oude woning moest worden ontruimd. Nadat een ander bedrijf op het laatste moment was afgehaakt (corona-perikelen) moesten we met spoed op zoek naar een ander bedrijf. Gelukkig zijn we bij Derk en Eline uitgekomen. Zij konden op korte termijn de klus uitvoeren. De contacten waren vanaf het eerste begin uitermate prettig. In vergelijking met andere bedrijven vielen de kosten mee. En de kwaliteit van het werk was bijzonder hoog. Kortom: niets dan lof!

Maryke

Ik ben zeer content over de ontruiming van de woning van mijn zus. Van Actium had ik geen klachten mogen ontvangen.
Het contact vanaf de eerste e-mailwisseling en het intake gesprek was zeer correct en prettig.
Mijn dank is groot.

Richard Beverwijk

DW Huisontruiming is een geweldig bedrijf. Zij hebben ons al twee keer geholpen, met een verhuizing en een ontruiming. DW Huisontruiming is zeer betrouwbaar, kundig en supervriendelijk. Ze reageren snel en komen hun afspraken 100% na. En de kosten zijn ook nog eens heel redelijk. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Gerrit Vennema

Tot volle tevredenheid onze huurwoning ontruimd.
Betrouwbaar, gemakkelijk in overleg, kundig en veel dierbare familiespullen hebben een plekje gevonden waar ze worden gewaardeerd.

Anton

Top

Jur Meijer

Gisteren heeft DW Huisontruiming het huis van onze moeder bezemschoon opgeleverd. Vanaf het eerste contact tot en met de dag van ontruiming is dit tot grote tevredenheid verlopen. Het contact en de mailwisseling verliepen uitstekend. Ze hebben ons ontzorgd van een grote last op onze schouders na het overlijden van mijn moeder. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden waren dit bedrijf en medewerkers. Ze deden wat ze zeiden en beloofden. Nogmaals veel dank!

Hans Ronteltap

Zeer tevreden met de huisontruiming uitgevoerd door DW; professioneel, snel en respectvol, erg goed!

Wieger Wijchgel

Prettig in het contact en helemaal tevreden met de ontruiming! De inspecteur aan wie ik de woning op moest leveren had geen enkele opmerking en was in een paar tellen klaar. Bedankt!

Brinki

Vandaag is het huis van mijn schoonmoeder leeggehaald. Vooraf een goed contact gehad en zijn de mogelijkheden besproken. Duidelijke offerte. Afspraken worden nagekomen. Ze hebben het huis zeer netjes achtergelaten. Ik ben positief verrast.

Fam.Hof

Wij zijn zeer tevreden over de ontruiming, goed contact en correcte afspraken.

Lia Abbes

In goed overleg afspraken kunnen maken. Alles werd professioneel uitgevoerd, binnen de geplande tijd (en kosten). Met aandacht voor het scheiden van afval. Zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Conny Darwinkel

Heel tevreden!
Als opruimcoach heb ik de hulp van DW Huisontruiming ingeschakeld.
Zij hebben werk verzet wat mijn cliënte en ik nooit zelf hadden kunnen doen.
In no time hebben zij een piano, een koelkast en een immense berg planken/palen/tuinhout afgevoerd.
Mijn cliënte is vreselijk blij met het resultaat. En ik ook!
Een volgende keer zal ik DW Huisontruiming zeker weer bellen.

PAK de Balans Stadskanaal

DW Huisontruiming heeft voor een cliënt van PAK de Balans Stadskanaal op zeer korte termijn een huisontruiming kunnen realiseren. De ontruiming verliep nog sneller dan in eerste instantie werd gedacht. De woning is heel erg netjes achtergelaten en het contact met DW Huisontruiming was erg aangenaam en correct.

DJ

Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.

MV

Ik zat erg omhoog dus was heel blij met jullie hulp. Hiervoor dank.

JWB

Dank voor de correcte afhandeling!

Yo

Vandaag ben ik met Actium door de woning geweest. Het was binnen 5 minuten bekeken zo goed was gelijk de eerste indruk. Alles is in prima staat achter gelaten waardoor wij van de verhuurder geen kosten meer doorberekend krijgen.

Dus onze complimenten voor jouw keurige ontruiming met kosten die heel erg meevielen hoorde ik van mijn zus.

AK

Bedankt voor de correcte afhandeling van de verhuizing en de ontruiming in Vledder. Echt heel fijn, hoe het allemaal verlopen is.

Ronald Vos

In twee fases heeft Derk het huis van mijn overleden moeder leeggehaald. Eerst mbt foto’s voor de verkoop. Later nadat het huis verkocht was en alles verder leeg moest. Derk en zijn mensen hebben ons werkelijk ontzorgd. Alles vlot, conform afspraak en een heldere, transparant opgestelde factuur. In een periode van afscheid nemen en afronden is het erg fijn om zo een professioneel bedrijf in te kunnen schakelen. Dank!

B.M.

Goedenavond, heb net nog even de laatste dingen opgehaald en natuurlijk nog even binnen gekeken. Ben hartstikke tevreden, heel netjes gedaan!! Ben blij dat ik het door jullie heb laten doen! Nu hopen dat de eindcontrole ook zo positief over het gedane werk is. Aan jullie heeft het in ieder geval niet gelegen. Dank! Met vriendelijke groet B.M.

Bertus Goudriaan

Kan wel zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met DW Huisontruiming. Werken erg hard en zijn zeer sympathiek. Weten waar ze over praten en eigenlijk heb je er geen omkijken naar. Maw....een dikke 10.

R.K.

Wij willen jullie hartelijk danken voor de leegruimen van moeder’s appartement. We zijn heel tevreden over het geleverde werk. Dank daarvoor! Jullie hebben het echt gemakkelijker gemaakt voor ons.

Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet R.K.

L.S.

Een hele snelle en goede service! Wij zijn dik tevreden

s.k. perdok

Op 1 november heeft DW Huisruiming mijn appartement ontruimd.

CvD

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de ontruiming en het prima veeg schoon opleveren van het appartement van mijn moeder.

Mw Kers

Het gehele werk werd met kennis van zaken tot volle tevredenheid uitgevoerd binnen de tijdsperiode en prijs die vooraf waren overeengekomen. Zit je met het probleem van huisontruiming dan is mijn ervaring dat dit bedrijf een betrouwbare oplossing kan bieden.

Frank

Prima ontruiming. Alles afgevoerd en klaar voor de volgende bewoners.

BF

Goed werk, die lui van Derk Werk. In 1 dag het hele huis leeggehaald en alles grondig en netjes afgewerkt. Ook gezien de gunstige tarieven: Een aanrader!

Peter

Met Derk komt het goed. Ik kan hem iedereen aanraden.

R

Prima ontruiming, niets dan lof!

Annelies

Bedankt voor de goede hulp en fijne samenwerking! De verhuizing van onze broer kwam onverwacht en dankzij DerkWerk is de oude woning keurig op tijd en heel netjes leeg opgeleverd. Nogmaals dank!

Frouke

Nooit geweten dat er een bedrijf was die in moeilijke tijden je tot grote steun en hulp kunnen zijn bij het leeghalen van het huis van een dierbare. Het was een fijne samenwerking met een integer iemand. Nogmaals dank daarvoor.

Marjon

Ondanks een vervelende aanleiding was de samenwerking met DerkWerk een heel prettige ervaring. professioneel en discreet. alles kan in overleg en geen moeite was teveel.

DW HUISONTRUIMING

Adres: Hoofdstraat 1C, 9451 BA Rolde
Telefoon: 0592 - 747 627
Bij geen gehoor: 06 - 48 969 176

KvK: 58772502

office@dwhuisontruiming.nl

© 2013 - 2024 DWHuisontruiming.nl